torstai 29. elokuuta 2013

Luovaa meininkiä neljän seinän sisällä

Maanantaina sain jonkin kuumetaudin ja olen siitä lähtien kökkinyt sisällä. Onneksi tämä sitkeä pöpö ei ole ollut mikään maailmanlopun flunssa, niin olen pystynyt tekemään kaikkea mieltä ylentävää sohvalta käsin. 

Maanantaina ja tiistaina en tehnyt muuta kuin makasin, mutta keskiviikkona olin jo katsonut kaikki maailman tv-ohjelmat ja nähnyt joka ikisen sivun internetistä. Aloin siis etsiä jotain ruudutonta tekemistä ja keksinkin jotain. 

Aamuisin ja iltaisin työssäoppimisen ohella ei ole hirveästi huvittanut tehdä mitään aivoja rassaavaa, mutta nyt minulla on ollut aikaa lukea fysiikkaa ja tutustua vanhoihin pääsykoetehtäviin. Fysiikka ja matematiikka on yllättävän mukavaa, kun lukee omasta tahdosta :) Plus, omien oppimismetodien käyttäminen (askartelupaskartelu) on kauhean kivaa! 


Kirjoitin fysiikan kaavoja söpöille muistilapuilla ja länttäsin niitä vessan oveen (sisäpuolelle tietenkin) :D Kauhean kätevä paikka muistilapuille! Keväällä opiskelin vessan ovesta venäjän aakkoset. 

Sitten ei huvittanut enää lukea. Päätin kokeilla jotain, mitä olin vältellyt jo kauan tekemästä, koska olen pelännyt lopputuloksen olevan niin surkea, etten kestäisi sen aiheuttamaa häpeää. Koitin piirtää realistisen näköisen kissan. Kuten kaikki lukijani (moi äiti) varmaan tietävätkin, piirtämäni kissat näyttävät yleensä tältä: 


Paineet olivat siis kovat. Googlasin sanalla "kissa" ja löysin sieltä tarkoitukseeni sopivat missen. En kuitenkaan uskaltanut yrittää piirtää kissalleni samanlaista kirjavaa turkkia, enkä sen takia linkkaa tähän malliakaan. Tällainen siitä sitten tuli: 


Olen ihan tyytyväinen tähän ensimmäiseen yritykseen. Tästä se lähtee! Eilen leikin myös ajatuksella, että suunnittelisin joskus jonkinlaisen pelin. Pelissäni seikkailisi Nuutti niminen hamsteri, joka olisi päässyt vapaaksi luontoon ja asuisi kannon kolossa. Piirsin sitten kuvan siitä kannosta. 



Kuumeterveisin, 
Papana

2 kommenttia:

  1. Killi on ihan mainio! Olet kyllä taitava!

    Luin tuota kohtaa, missä kerroit, että piirsit realistisen kissan ja samalla katsoin värikuvaa kissasta ja kalasta. Mielessä kävi, että tässäkö tulos :) Mutta ei se ihan niin mennyt.

    Kannosta tulee elävästi mieleen yksi joulu muutama vuosi takaperin ja hervoton sarjakuva. Odotan paljon tuolta peliltä.

    Niin, matematiikka on mukavaa, ehkä fysiikkakin. Sydämiä vain vessaan, ja kohta huomaat opiskelevasi kokopäiväisesti ihan uutta alaa.

    VastaaPoista
  2. Se kohta voi olla aika hämäävä! Onneksi oli kuitenkin se toinenkin kuva :D

    Oot paras ja ihanin <3

    VastaaPoista